FotografieAls ik met mijn camera bezig ben, let ik zoveel meer op dingen. Ik zie meer dingen en mijn wereld wordt groter.

Het liefst sta ik op straat en fotografeer ik de beelden die daar ontstaan. Ik denk dat mensen zo'n goed voorbeeld zijn van hoe iets dat je vaak negeert zoveel interessanter kan zijn als je er aandacht aan besteedt: geweldige rimpels, grappige schoenen, rare uitdrukkingen, et cetera.

Het geeft zoveel voldoening als je een emotie of uitdrukking op iemands gezicht perfect kunt vastleggen. Of gewoon in het algemeen, wanneer je een perfecte foto krijgt die je overal hebt gezocht en geprobeerd hebt te krijgen. Echte fotografie is niet je telefoon pakken als je een mooie lucht ziet, maar dit.

Naast mijn straatfotografie hou ik mij ook bezig met evenementfotografie en portretfotografie, onder anderen in mijn studio. Portretfotografie is voor mij een plaats waar ik zelf nog meer creativiteit in mijn werk kan steken. Het is een grote zandbak met licht, mens, kleding en beeld waar ik oneindig veel in kan bouwen.Portret


Evenement

Straat en Natuur